برای این منظور باید از آب یا عصاره عناب به صورت ماسک روی پوست استفاده کنید.
همچنین اگر قصد داشتید صرفا با خاصیتهای این میوه برای زنان آشنا شوید، میتوانید به مقاله خواص عناب برای زنان مراجعه نمایید.
خواص عناب برای کلیهها هم ازجمله فوایدی است که مورد توجه هست. درواقع ازآنجاییکه عناب باعث افزایش ادرار میشود، برای پاکسازی کلیهها مفید است.
در بریتانیا عناب را به صورت خشک شده و یا به صورت آبنباتهای طعمدار همراه با چای عصر میل مینمایند.
عناب برای درمان سرماخوردگی و بیماریهای ریوی مفید است.
عناب، به دلیل داشتن فیبر زیاد و تعداد کالری کم، یک میان وعده عالی و سالم است.
صرف نظر از نحوه خوردن عناب، آنتی اکسیدانها و ترکیبات آلی موجود در این میوه، طیف گستردهای از اثرات مثبت را به شما اعطا میکنند.
در ادامه به معرفی مهمترین خواص و فواید عناب میپردازیم.
عناب میوه ای شیرین است که می تواند به شکل خشک و تازه مصرف شود. عناب تازه، کم کالری و سرشار از آنتی اکسیدان است و انواعی از مواد مغذی را تامین می کند. خواص عناب از جمله وجود ویتامین های متعدد، پروتئین و فیبر بالا باعث شده این میوه از خوراکی های محبوب و مفید برای همه افراد باشد.
جوشانده عناب گرفتگی صدا را برطرف میکند. عصاره آن همراه با زنجبیل، شیرین بیان و نعناع آرامبخش عضلات گلو است.
اگر می خواهید بدانید مصرف متعادل عناب به چه اندازه است حتما با پزشک یا مشاوره تغذیه تماس بگیرید.
عناب، درمان طبیعی یبوست محسوب می شود؛ میوه عناب باعث بهبود حرکات روده شده و به پیشگیری و درمان یبوست مزمن کمک می کند.
خواص عناب خشک و تازه: عناب خواص غذایی و درمانی متعددی دارد. در طب سنتی ایرانی از خواص عناب برای سرماخوردگی و تقویت خواص عناب کبد و معده سخن گفته شده است. عناب تازه سرشار از ویتامین ث و منبع خوبی برای تامین برخی از مواد معدنی مثل مس، آهن و پتاسیم است.
این اثر آنتی اکسیدانی میتواند به جلوگیری از تعداد زیادی از بیماریها کمک کند و همچنین استرس سیستم ایمنی و لنفاوی را کاهش میدهد.